Verhuislift huren in Leiden

Nederland gaat de hoogte in. De bevolking blijft groeien, en de oppervlakte waar nieuwe woningen gebouwd kunnen worden is beperkt.

Zeker in de Randstad, waar de nog aanwezige groenzones angstvallig in de gaten worden gehouden, gebeurt het dan ook steeds vaker dat gebruik wordt gemaakt van hoogbouw om alsnog de benodigde woonruimte te creëren.

Leiden is een stad die al jaren in de top twintig van grootste steden in Nederland staat. Er is hoger onderwijs aanwezig, dus studenten zijn een groot onderdeel van de demografie. Er is in Leiden dan ook altijd vraag naar woningen maar, zoals bij de meeste grote steden, een beperkt aanbod.

Direct een offerte aanvragen?

 • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
 • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
 • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
 • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
 • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

Direct een offerte aanvragen?

 • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
 • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
 • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
 • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
 • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

De stad ligt aan de noordkant van het Groene Hart, en richting het westen wordt al heel snel de kuststrook bereikt. En zeker in deze tijd is het logisch dat er in dichtbevolkte gebieden angstvallig gekeken wordt naar de beschikbare natuurzones en de bescherming daarvan.

Er is dan ook maar weinig mogelijk om in oppervlakte uit te breiden. Dit betekent, zoals al sinds jaar en dag de gewoonte is in dichtbevolkte gebieden, dat de meest voor de hand liggende richting omhoog is.

Hoge woningen en verhuizen

Meerdere woonlagen zijn al sinds jaar en dag een zeer efficiënte manier om zo snel mogelijk een hoop woningen neer te zetten. Echter, het stuit ook op een aantal praktische bezwaren, zeker op de momenten dat er van of naar een woning op hoogte verhuisd gaat worden.

De meeste nieuwe flats en appartementencomplexen worden bij de bouw voorzien van ruime liften. Als we echter gaan kijken naar oudere flats, portiekwoningen of zelfs hoge herenhuizen is dit een ander verhaal. En een stad als Leiden, met een binnenstad die al sinds de 17e eeuw de huidige vorm heeft, heeft daar met enige regelmaat mee te maken.

De meeste mensen hebben het dan ook wel eens meegemaakt. Liften zijn te klein of zelfs afwezig. Galerijen zijn te smal. Portieken hebben weinig bewegingsruimte, waardoor het lastig is om grote meubelstukken onbeschadigd te versjouwen. Trappen in woningen die steil en krap zijn.

De oplossing

Het huren van onze verhuislift zorgt er voor dat de lasten van een verhuizing op hoogte enorm verminderd worden.

 • Geen fysieke inspanning meer. Gediplomeerd personeel zorgt dat uw meubelstukken snel en onbeschadigd verplaatst worden van de hoge verdieping naar straatniveau of, vanzelfsprekend, andersom.
 • Geen gebrek aan ruimte. Er hoeft niet meer gedraaid en gestoken te worden in smalle portieken of trappen. De enige restrictie is de opening van het raam of de balkondeur.
 • De meest efficiënte route. De snelste weg tussen twee punten is nog altijd een rechte lijn. En bij een verhuizing wordt de lijn niet rechter dan rechtstreeks vanuit uw woning naar de verhuiswagen. Daarbij hoeft er niet telkens gewacht te worden op de lift van uw gebouw.
 • Milieuvriendelijke apparatuur. Onze verhuislift is volledig elektrisch. Hierdoor voorkomen we dat er brandstofdampen vrij komen. Bijkomend voordeel hierbij is dat de buren geen last hebben van eventuele stank.
 • Bereik tot 34 meter. Dit betekent dat we tot en met de elfde verdieping van flatgebouwen kunnen bereiken.
 • Gemonteerd op een autochassis. Hierdoor hebben we de vrijheid om de lift zo perfect mogelijk te positioneren en snel te verplaatsen waar nodig. Het enige dat we nodig hebben is een parkeerplaats. Heeft u geen parkeerruimte voor de deur? Neem dan vooraf contact op met uw gemeente voor een vergunning.

Snel en eenvoudig

Verhuizen is altijd een zware en ingrijpende klus. Grote meubels, witgoed, of zelfs een grote hoeveelheid kleine spullen, er gaat altijd een hoop tijd en ongemak in zitten. En zeker in een stad als Leiden is het niet altijd mogelijk om voor langere tijd een of meerdere verhuisauto’s naast uw woning te zetten. Het is dus zaak om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met een verhuislift huren kiest u voor gemak, snelheid, en zorgvuldigheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw verhuizing soepel te laten verlopen? Neemt u dan contact op met onze verhuisspecialisten. Wij zijn niet alleen werkzaam in Leiden, maar ook in Zoetermeer, Delft, Wassenaar, Naaldwijk en Voorburg!

Een verhuislift huren hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

Ja, ik wil een offerte

Spoedverhuizing?

Neem dan telefonisch contact met ons op om snel een afspraak te maken

Don't take our word for it

Al meer dan 9000 tevreden klanten gingen u voor:

Verhuislift

Nooit gedacht dat er zo veel verschil zou zitten in de lift van de flat en de verhuislift buitenom. Dat had ik eerder moeten weten!

Fleur van Dijk
Verhuislift

Bedankt mannen, ik heb nog nooit zoveel spullen zo makkelijk verhuisd. Daar had ik zelf niet tegen op kunnen sjouwen!

Remy van der Linden
Verhuislift

Mijn rug en knieën zijn heel gelukkig met het besluit om een verhuislift te huren!

Tim Veenstra
Verhuislift

De kinderen uit de buurt hebben de ochtend van hun leven gehad. Ze vonden het prachtig om alles verhuisd te zien worden door het raam!

Jessica Timmermans
Verhuislift

Namens de vrienden en de familie die deze keer niet hoefden te helpen...bedankt!

Stephanie van Doorn

Meer weten over onze verhuisliftservice?

Neem dan contact met ons op. Onze verhuisspecialisten komen altijd binnen 24 uur met een antwoord op uw vraag.

Ja, ik wil meer informatie

(Uw privacy is 100% gegarandeerd. Wij gebruiken bovenstaande informatie alleen om antwoord te geven op uw vraag.)