Verhuislift huren in Delft

Door een verhuislift huren in Delft kunt u eenvoudig meubilair naar een hogere verdieping in uw huis verplaatsen, zeker als het gaat om een portiekwoning of een appartementencomplex. Met de hulp van een verhuislift kunt u veel tijd besparen omdat u niet heen en weer hoeft te sjouwen, hoeft te wachten op een vaak kleine lift in het gebouw of moeilijk moet doen in de vaak smalle trappenhuizen. Onze verhuislift huren in Delft zorgt ervoor dat onze liftbedieners uw meubelen, witgoed, verhuisdozen en andere spullen snel van de verhuiswagen naar de woning, of andersom verplaatsen. Met onze verhuislift kunt u efficiënt verhuizen zonder stress of fysiek ongemak.

Direct een offerte aanvragen?

  • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
  • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
  • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
  • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
  • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

Direct een offerte aanvragen?

  • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
  • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
  • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
  • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
  • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

Soorten verhuisliften

Bij ons kunt u twee verschillende verhuisliften huren in Delft, de Iveco Daily verhuislift of de Paus Easy verhuislift. De Iveco Daily verhuislift hebben wij recentelijk aangeschaft dus is nog zeer nieuw en uitgerust met wat alles wat u mogelijk heeft. Dit model maakt gebruik van een elektrische motor waardoor deze goed voor het milieu is, minder geluid maakt en geen vieze lucht afgeeft. Dankzij de montage op een autochassis heeft dit model een hoge flexibiliteit. Bovendien kan hij tot een hoogte van 34 meter of te wel 11 verdiepingen reiken en heeft hij een hefvermogen van 450 kilogram. U kunt deze verhuislift huren in Delft voor wasmachines, Amerikaanse koelkasten en grote piano’s en natuurlijk al uw andere spullen.

U kunt ook onze andere verhuislift huren in Delft, de Paus Easy verhuislift. Deze is zeer geschikt voor langere klussen of grotere verhuizingen omdat het huren van deze verhuislift betaalbaarder is en op een aanhangwagen is gestationeerd. Bovendien heeft deze lift minder ruimte nodig. Dit zorgt ervoor dat hij ideaal is voor in smalle straten of hofjes. Ondanks het compacte formaat reikt deze lift tot een hoogte van 19 meter wat ongeveer gelijk staat aan 6 verdiepingen. Dankzij het hefvermogen is het mogelijk om wasmachines, Amerikaanse koelkasten en kleinere piano’s omhoog te vervoeren naast uw andere spullen.

Flexibel en mobiel

Onze verhuisliften huren in Delft zorgt dat u kies voor de beste verhuisliften. Onze verhuisliften zijn gemonteerd op een speciale verhuiswagen of op een aanhangwagen. Dit zorgt ervoor dat we eenvoudig kunnen navigeren door straten. Bovendien zijn er vele voordelen aan het kiezen van onze verhuisliften. Ze maken minder herrie en geven geen stankoverlast dankzij het gebruik van een elektrische motor. Het is daardoor ook mogelijk om al vroeg in de ochtend of later in de avond te werken zonder al te veel overlast te veroorzaken. Kies voor onze verhuislift huren in Delft en profiteer van vele voordelen. Dankzij een verhuislift kunt u eenvoudig verhuizen via een raam of balkondeur, zonder gedoe te hebben met liften of trappenhuizen, heeft uzelf of uw verhuishulpen geen tot mindere fysieke inspanning. Daarnaast kunt u veel tijd besparen dankzij het gebruik van de kortste route tussen de woning en de straat.

Goedkoop een verhuislift huren

Een verhuislift huren in Delft hoeft zeker niet duur te zijn. Bij ons kunt u terecht voor scherpe tarieven zodat u op een voordelige manier toch snel en professioneel kunt verhuizen. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem telefonisch contact op als u een spoedverhuizing heeft.

Ja, ik wil een offerte

Spoedverhuizing?

Neem dan telefonisch contact met ons op om snel een afspraak te maken

Don't take our word for it

Al meer dan 9000 tevreden klanten gingen u voor:

Verhuislift

Nooit gedacht dat er zo veel verschil zou zitten in de lift van de flat en de verhuislift buitenom. Dat had ik eerder moeten weten!

Fleur van Dijk
Verhuislift

Bedankt mannen, ik heb nog nooit zoveel spullen zo makkelijk verhuisd. Daar had ik zelf niet tegen op kunnen sjouwen!

Remy van der Linden
Verhuislift

Mijn rug en knieën zijn heel gelukkig met het besluit om een verhuislift te huren!

Tim Veenstra
Verhuislift

De kinderen uit de buurt hebben de ochtend van hun leven gehad. Ze vonden het prachtig om alles verhuisd te zien worden door het raam!

Jessica Timmermans
Verhuislift

Namens de vrienden en de familie die deze keer niet hoefden te helpen...bedankt!

Stephanie van Doorn

Meer weten over onze verhuisliftservice?

Neem dan contact met ons op. Onze verhuisspecialisten komen altijd binnen 24 uur met een antwoord op uw vraag.

Ja, ik wil meer informatie

(Uw privacy is 100% gegarandeerd. Wij gebruiken bovenstaande informatie alleen om antwoord te geven op uw vraag.)