Onze Verhuisliften

Geen twee verhuizingen zijn hetzelfde. De hoogte van het gebouw, de ruimte in de straat, en de hoeveelheid spullen maken van elke verhuizing weer maatwerk.

Het is dan ook essentieel dat uw verhuizer flexibel is, om u in alle gevallen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Werken in een binnenstad met smalle straatjes vereist nu eenmaal een andere aanpak dan een verhuizing bij een flat met een ruime parkeerplaats voor de deur.

Dit betekent in ons geval dat we met verschillende soorten liften werken. Hierdoor zijn we goed voorbereid op zowel grote als kleine verhuisklussen, en vormt de beschikbare ruimte voor ons geen belemmering. Uiteraard worden deze liften in alle gevallen bediend door professioneel en zorgvuldig personeel!

Direct een offerte aanvragen?

  • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
  • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
  • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
  • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
  • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

De Iveco Daily verhuislift

Een spiksplinternieuwe verhuislift, voorzien van alle gemakken. De verhuiswagen waar deze 34 meter lange (tot en met 11 hoog) verhuislift op gemonteerd staat is uitgerust met de nieuwste generatie Euro6 brandstofmotor.

De verhuislift zelf is voorzien van een elektrische motor, waardoor er op locatie met de brandstofmotor uit kan worden gewerkt. Dit is goed voor het milieu, het maakt minder geluid en het belangrijkste: geen vieze diesellucht van een lopende motor. Pas als de verhuislift zijn werk gedaan heeft en de auto weer gaat rijden, dan start de traditionele dieselmotor weer.

De lift is de beste en nieuwste in zijn soort, en alles werkt hydraulisch. Hierdoor is de lift supersnel op te zetten. Daarnaast kan de lift na afloop van de verhuizing ook weer snel weer afgebouwd. Het hefvermogen van de verhuislift is maar liefst 450 kilogram. Voldoende voor wasmachines, Amerikaanse koelkasten en zelfs grote piano’s.

Er zijn altijd verhuisdekens en wikkelfolie aan boord om kostbare stukken kosteloos mee in te pakken. Pionnen zijn ook standaard aanwezig om de weg, de stoep of het fietspad tijdelijk af te zetten voor het overige verkeer. Ook van een uitgebreide gereedschapskist kan kosteloos gebruik worden gemaakt indien demontage/montage toch nodig blijkt te zijn, of wanneer er toch een raam gemonteerd moet worden

De Paus Easy verhuislift

Deze kleine verhuislift levert grootse prestaties! De Paus Easy lift staat op een aanhangwagen, en is ideaal voor langere klussen of voor grotere verhuizingen waarbij de lift voor langere tijd in bedrijf is, maar nergens in de weg staat. Het kleinere formaat zorgt daarnaast voor een scherpere prijs.

Daarnaast kan deze lift op plekken geplaatst worden waar andere liften niet kunnen staan en neemt de lift veel minder ruimte in beslag. Ideaal voor steegjes, smalle stoepjes, binnenhofjes, of andere plekken waar onze Iveco Daily gezien het formaat niet te plaatsen is.

De lift komt maar liefst 19 meter hoog en heeft een hefvermogen van 250 kilogram. Voldoende voor wasmachines, Amerikaanse koelkasten en ook normale piano’s.

Er zijn altijd verhuisdekens en wikkelfolie aan boord om kostbare stukken kosteloos mee in te pakken. Pionnen zijn ook standaard aanwezig om de weg, de stoep of het fietspad tijdelijk af te zetten voor het overige verkeer. Ook van een uitgebreide gereedschapskist kan kosteloos gebruik worden gemaakt indien demontage/montage toch nodig blijkt te zijn of wanneer er toch een raam gemonteerd moet worden

De GEDA lift

De Geda verhuislift wordt ook wel eens aangeduid als Geda opbouwlift of Geda ladderlift.

Voor verhuizingen wordt deze lift niet vaak gebruikt. De Geda moet namelijk handmatig moet worden opgebouwd en neemt daardoor relatief veel tijd en ruimte in beslag.

Echter, wanneer een verhuislift niet aan de voorzijde van een woning te plaatsen is, kunnen de losse delen van de ladder door het huis naar een eventuele achtertuin, waar de lift opgebouwd kan worden. Op deze manier kunnen wij vrijwel op iedere plek en op ieder moment een lift opbouwen.

Zeer geschikt voor montage van zonnepanelen of dakwerkzaamheden. De lift komt tot 20 meter hoog en heeft een draagvermogen van 250 Kilogram.

Een verhuislift huren hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

Ja, ik wil een offerte

Spoedverhuizing?

Neem dan telefonisch contact met ons op om snel een afspraak te maken

Don't take our word for it

Al meer dan 9000 tevreden klanten gingen u voor:

Verhuislift

Nooit gedacht dat er zo veel verschil zou zitten in de lift van de flat en de verhuislift buitenom. Dat had ik eerder moeten weten!

Fleur van Dijk
Verhuislift

Bedankt mannen, ik heb nog nooit zoveel spullen zo makkelijk verhuisd. Daar had ik zelf niet tegen op kunnen sjouwen!

Remy van der Linden
Verhuislift

Mijn rug en knieën zijn heel gelukkig met het besluit om een verhuislift te huren!

Tim Veenstra
Verhuislift

De kinderen uit de buurt hebben de ochtend van hun leven gehad. Ze vonden het prachtig om alles verhuisd te zien worden door het raam!

Jessica Timmermans
Verhuislift

Namens de vrienden en de familie die deze keer niet hoefden te helpen...bedankt!

Stephanie van Doorn

Meer weten over onze verhuisliftservice?

Neem dan contact met ons op. Onze verhuisspecialisten komen altijd binnen 24 uur met een antwoord op uw vraag.

Ja, ik wil meer informatie

(Uw privacy is 100% gegarandeerd. Wij gebruiken bovenstaande informatie alleen om antwoord te geven op uw vraag.)