Betaalbare MVO verhuisliftservice

Beeldt u zich eens in

U gaat verhuizen en heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Uw vrienden en familie stropen hun mouwen op om te helpen. De keuken staat vol met versnaperingen, en op straat staan de benodigde auto’s en aanhangwagens al klaar om volgeladen te worden.

De eerste dozen en kastjes gaan in een vlot tempo naar beneden en jullie liggen goed op schema. Maar dan, de driezitsbank. De eikenhouten kasten. De Amerikaanse koelkast.

Het lijkt er op dat de trappen in het portiek stukken smaller zijn dan ze in eerste instantie leken. Draaien en steken, stukje terug, stukje vooruit. En zelfs met de nodige goed geplaatste krachttermen en schaafwonden is het bochtje niet te maken zonder het meubilair en de wanden te beschadigen.

Direct een offerte aanvragen?

 • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
 • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
 • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
 • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
 • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

Hoe het anders kan?

Beeldt u zich vervolgens eens in dat deze situatie vermeden kan worden. Dat het verplaatsen van grote spullen van of naar een woning op hoogte u volledig uit handen wordt genomen. En dat u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken om schade aan uw lichaam, uw inboedel, of het trappenhuis.

De snelste en eenvoudigste manier om uw huisraad te verplaatsen is met een van onze professionele en veilige verhuisliften.

Uw inboedel wordt netjes bedekt met verhuisdekens en met veel gemak van of naar de juiste verdieping vervoerd. Op deze manier voorkomt u niet alleen schade aan muren en inboedel, maar wordt een verhuizing ook aanzienlijk sneller afgerond. Hierdoor wordt er ook nog eens bespaard op de verhuiskosten.

Omdat u recht heeft op kwaliteit

Wij ergeren ons enorm aan oude stinkende verhuisliften. Aan de bestuurders die vaak geen enkel idee hebben met wat zij aan het doen zijn.

Verhuizers die geen werkkleding dragen, soms geen woord Nederlands spreken, en klanten de hoofdprijs laten afrekenen zonder een bonnetje uit te schrijven. Alles cash, zonder mobiele pinautomaat, bon of verzekering.

Wij vinden dat u recht heeft op de kwaliteit waar u voor betaalt. Anders kunt u namelijk veel goedkoper en met minder zorgen zelf aan de slag gaan.

Een verhuizing is stressvol, en met het inhuren van een verhuisbedrijf wilt u juist minder zorgen, in plaats van extra gedoe.

Naast onze professionele en veilige verhuisliften betaalt u bij ons voor:

 • Gecertificeerde verhuizers die op tijd komen
 • Liftbedieners die helpen sjouwen waar nodig
 • Met deugdelijk materiaal komen opdagen
 • Goed voor de dag komen met juiste werkkleding
 • Gratis gebruik maken van verhuisdekens, wikkelfolie, pionnen en gereedschap
 • Mobiele pinautomaat aanwezig
 • Verzekering in geval van schade
 • Personeel dat vloeiend Nederlands en Engels spreekt
 • Snelle aanwezigheid in de hele Randstad, vanuit standplaats Den Haag

Daarnaast kunnen wij ook verhuizen, transporteren, (de)monteren, en hebben wij de beschikking over onze eigen opslagruimte voor eventuele tijdelijke opslag van uw spullen.

Ons verhaal

“Even voorstellen. Mijn naam is Bijan. En ik ben dit bedrijf begonnen omdat ik door de jaren heen steeds meer vraag zag naar verticaal transport voor verhuizingen van en naar appartementencomplexen, portiekwoningen, en flats. Mensen zijn namelijk zuinig op hun spullen, en willen deze schadevrij en zorgeloos verhuizen, zeker als dit van of naar woningen op hoogte gebeurt.

Vanwege de grote vraag en het tot voor kort kleine aanbod, zijn er de laatste jaren veel verhuislift verhuurders bijgekomen. Veel hiervan werken echter met zeer oude verhuisliften die lawaaierig zijn, stinken, en niet makkelijk op en af te bouwen zijn. Vaak mogen deze liften niet eens meer de grote steden in, in verband met de aangescherpte emissienormen.

Daarnaast merkte ik dat het lang geen zekerheid was dat de liftbestuurders assisteerden met de verhuizing. Ze hielpen mondjesmaat mee of vroegen een extra toeslag wanneer er echt mee geholpen moet worden. Iets dat natuurlijk wel belangrijk is wanneer je schadevrij, verticaal wilt transporteren.

Ik vond en vind dat dit beter kon. Mensen willen expertise en assistentie inhuren, en ik kijk er dan ook naar uit om in ieder geval Den Haag en omliggende regio van deze service te voorzien. Met Budgetverhuisservice als moederbedrijf hebben wij al sinds 1992 veel ervaring opgedaan, en deze kennis stellen we dan ook graag geheel ter beschikking om u van een zorgeloze en milieuvriendelijke verhuizing te voorzien.”

Bent u op zoek naar een verhuizer als wij?

Wij zijn ervaren, adviseren vrijblijvend en denken graag met u mee. Laat ons de details van uw verhuizing weten en we sturen u binnen 24 uur een scherpe en vrijblijvende offerte op maat.

Tussen 08:30 en 20:00 zijn we ook telefonisch bereikbaar op 070 204 2224.

Een verhuislift huren hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

Ja, ik wil een offerte

Spoedverhuizing?

Neem dan telefonisch contact met ons op om snel een afspraak te maken

Don't take our word for it

Al meer dan 9000 tevreden klanten gingen u voor:

Verhuislift

Nooit gedacht dat er zo veel verschil zou zitten in de lift van de flat en de verhuislift buitenom. Dat had ik eerder moeten weten!

Fleur van Dijk
Verhuislift

Bedankt mannen, ik heb nog nooit zoveel spullen zo makkelijk verhuisd. Daar had ik zelf niet tegen op kunnen sjouwen!

Remy van der Linden
Verhuislift

Mijn rug en knieën zijn heel gelukkig met het besluit om een verhuislift te huren!

Tim Veenstra
Verhuislift

De kinderen uit de buurt hebben de ochtend van hun leven gehad. Ze vonden het prachtig om alles verhuisd te zien worden door het raam!

Jessica Timmermans
Verhuislift

Namens de vrienden en de familie die deze keer niet hoefden te helpen...bedankt!

Stephanie van Doorn

Meer weten over onze verhuisliftservice?

Neem dan contact met ons op. Onze verhuisspecialisten komen altijd binnen 24 uur met een antwoord op uw vraag.

Ja, ik wil meer informatie

(Uw privacy is 100% gegarandeerd. Wij gebruiken bovenstaande informatie alleen om antwoord te geven op uw vraag.)