Verhuislift huren in Zoetermeer

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag is het meest verstedelijkte deel van Nederland. Het telt in zijn totaliteit ruim 2,3 miljoen inwoners. Het is dan ook geen verrassing dat de behoefte aan woningen en bedrijfsruimte in deze regio enorm is.

Zoetermeer, onderdeel van deze Metropoolregio, is een stad die tot begin jaren zestig van de twintigste eeuw slechts een kleine 6.500 inwoners had. Echter, in de vijftig daaropvolgende jaren is dit exponentieel gegroeid.

De vraag naar woningen in Den Haag was gedurende die periode veel groter dan het aanbod, en Zoetermeer was een ideale uitwijkplaats om dit verschil op te vangen.

Direct een offerte aanvragen?

  • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
  • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
  • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
  • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
  • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

Direct een offerte aanvragen?

  • U huurt al een verhuislift vanaf €79,-.
  • Vanuit standplaats Den Haag snel aanwezig in de hele Randstad
  • Gloednieuwe verhuislift op stroom, dus geen lawaai of brandstofgassen in de buurt
  • Gecertificeerd liftpersoneel voor een snelle en zorgvuldige verhuizing
  • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
Ja, ik wil een offerte aanvragen

We antwoorden altijd binnen 24 uur

Het inwonersaantal is door de jaren heen dan ook opgelopen tot ruim 125.000 in 2020, waarmee Zoetermeer inmiddels de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland is.

Zoetermeer ligt aan de zuidwestkant van het Groene Hart. Dit gebied in 2004 is aangewezen als Nationaal Landschap.

Aangezien de stad aan de andere kant vrijwel vast zit aan Delft, Den Haag en Rotterdam is de enige beschikbare ruimte voor verdere uitbreiding de hoogte in.

Hoge woningen en verhuizen

De komende jaren zal Zoetermeer rond de 16.000 nieuwe woningen nodig hebben. En een weiland volbouwen is geen optie meer. Daarom worden er nieuwe locaties gecreëerd, waarbij vooral de hoogte in gedacht wordt. Gesproken wordt al over woontorens van mogelijk 120 meter hoog.

Vanzelfsprekend zullen zulke woontorens bij de bouw voorzien worden van ruime liften. Echter, een hoop oudere flats of appartementencomplexen zijn nog voorzien van minder ruime faciliteiten. En zeker in de eerste groeifase van de stad, de jaren ’60, werd veel gebruik gemaakt van galerijflats om deze groei aan te kunnen.

Vergelijkbare flats zijn vaak voorzien van relatief smalle galerijen en kleine liften. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om grote banken, witgoed, en ander meubilair via die route in of uit uw huis te krijgen. Daarnaast zijn er in een flat in de regel veel mensen die gebruik maken van de lift, hetgeen voor flink wat vertraging op uw verhuisdag zorgt.

De oplossing

Met het huren van een verhuislift wordt de route tussen straat en woning zowel in tijd als in afstand enorm verkort. De kortste weg tussen twee punten is namelijk altijd een rechte lijn. We parkeren onze verhuislift onder het raam, en onze gediplomeerde verhuizers zorgen dat uw meubilair snel en zorgvuldig deze rechte lijn aflegt.

Onze verhuisliften zijn gemonteerd op een hiertoe speciaal ontworpen verhuiswagen. Hierdoor zijn we enorm flexibel in het bepalen van de beste plek van de lift ten opzichte van uw huis.

De lift zelf is volledig elektronisch. Hierdoor werkt deze op een milieuvriendelijke manier, zonder uitstoot van brandstofgassen en zonder machinale geluidsoverlast. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de rest van de buurt geen hinder ondervindt van uw verhuizing.

Heeft u een parkeerplaats voor de deur? Zorgt u dan dat de parkeerplek vrij is door deze te markeren, of door uw eigen auto hier te parkeren.

Woont u direct aan de openbare weg en is er geen parkeerruimte? Neemt u dan contact op met uw gemeente voor het eventueel aanvragen van een vergunning. Vanzelfsprekend zijn onze verhuisspecialisten vooraf bereikbaar om u hierover van advies te voorzien, zodat u in de aanvraag zo volledig mogelijk het waar, wanneer, en de tijdsduur van de verhuizing kunt aangeven. Schakel ons niet alleen in in Zoetermeer. U kunt ook een verhuislift huren in Leiden, Delft, Voorburg, Scheveningen en Naaldwijk!

Snel en eenvoudig

Verhuizen is altijd een zware en ingrijpende klus. Grote meubels, witgoed, of zelfs een grote hoeveelheid kleine spullen, er gaat altijd een hoop tijd en ongemak in zitten. En zeker in een stad als Zoetermeer is het niet altijd mogelijk om voor langere tijd een of meerdere verhuisauto’s naast uw woning te zetten. Het is dus zaak om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met een verhuislift huren kiest u voor gemak, snelheid, en zorgvuldigheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw verhuizing soepel te laten verlopen? Neemt u dan ocntact op met onze verhuisspecialisten.

Een verhuislift huren hoeft absoluut niet duur te zijn. Wij werken met scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier een snelle en professionele verhuizing heeft.

Ja, ik wil een offerte

Spoedverhuizing?

Neem dan telefonisch contact met ons op om snel een afspraak te maken

Don't take our word for it

Al meer dan 9000 tevreden klanten gingen u voor:

Verhuislift

Nooit gedacht dat er zo veel verschil zou zitten in de lift van de flat en de verhuislift buitenom. Dat had ik eerder moeten weten!

Fleur van Dijk
Verhuislift

Bedankt mannen, ik heb nog nooit zoveel spullen zo makkelijk verhuisd. Daar had ik zelf niet tegen op kunnen sjouwen!

Remy van der Linden
Verhuislift

Mijn rug en knieën zijn heel gelukkig met het besluit om een verhuislift te huren!

Tim Veenstra
Verhuislift

De kinderen uit de buurt hebben de ochtend van hun leven gehad. Ze vonden het prachtig om alles verhuisd te zien worden door het raam!

Jessica Timmermans
Verhuislift

Namens de vrienden en de familie die deze keer niet hoefden te helpen...bedankt!

Stephanie van Doorn

Meer weten over onze verhuisliftservice?

Neem dan contact met ons op. Onze verhuisspecialisten komen altijd binnen 24 uur met een antwoord op uw vraag.

Ja, ik wil meer informatie

(Uw privacy is 100% gegarandeerd. Wij gebruiken bovenstaande informatie alleen om antwoord te geven op uw vraag.)